MRR2 T-Shirt 2nd Edition

To All Members,


Assalamualaikum dan Salam Sejahteree..

Disini dgn banggenye ako mengumumkan T-Shirt MRR2 Edisi ke-2 2009 akan di"release" dalam mase terdekat sekiranya tiada bantahan atau bangkangan dr ahli2 sekalian..
Setelah sekian lame menanti kemunculannye, ako dgn simple2 nye buat la design nih utk edisi ke-2 kite..harap2 la tiada bangkangan..maaf la..t-shirt kali nih agak friendly skit..ako xmen elemen2 mafia,gengster da mcm dulu..haha...ako pakai tema "public services" iaitu segale signbord yg bermaksud (korg letak la maksud de sendri) dlm tshirt nih menandekan aktiviti2 kite dan lain2..haha..

Kalau jadi, ako akan mule lah mengutip ape yg patot dan ako akn buat cepat sbb takot xsempat nnt..hhaha..klu ade ape2, boleh stret berhubung dgn ako di talian yg sedia ade (0123333024) n hope korg sume berpuas hati..

FRONT DESIGN

Bold
haa..ini bahagian depan tshirt...yg ako ckp byk2 sign tuh..ako ikot pattern skrg design amek dr tepi..hahaha..nampak mcm menarik..ako buat la..siap2 cantek pulak..hahha..xtau la kn..haha..
depan de ade tulis MRR2 PUBLIC SERVICES ngn yg kecik tuh tulis Official: MRR2 My Restricted Regiment. Honor.Respect.Dignity.Of.Colonies.. yg tuh la yg ade..yg sign2 tuh korg zoom ar sendri..ako xterangkn...hahhaa...
ok! blkg lak...

BACK DESIGN


adess..nih la design belakang tshirt..simple je..xyah crowded2..terletak di centre nye..hahHAha..ade tulis...hmm..korg bace sendri ar..leh nmpk tuh..hahahha..itu je la..korg tgk la btl2...


klu korg rase nk letak name mcm tshirt dulu..boleh! ako sulamkn...anta kedai ar...upah lain pulak..klu sume setuju sulam atau 2,3 keping je
yg nk...ako buat jugak..cdg ako nk sulam kt lengan de...hahaha..tgk la cne..color benang wane kuning diraje! hahaha..

ok2..xpela..ako pon nk rileks2..korg tgk ar cne..pastuh komen kt ako..klu xde komen lg bgus..terus tempah je...hahahha...senang! hahaha..ok2..xpe2..

renung2kan...dan selamat beramal!! haha..

klu atas tshirt bagaimanakah????
ako ade bercadang nk dptkn tshirt yg kualiti sikit..mcm ako beli dekat giordano ke,mne2 la yg plain tshirt de cun pastuh anta kt printing utk tugasan2 seterusnye..hahaha..ok??
boleh kasik cdgn mne2 brand tshirt yg murah da lawa...huhu...

DESIGN TEMPLATES
itu dia paktam!! mcm tuh la klu ditekapkn kt tshirt nnt!! coming soon!! hua2!!

nitaw hapew...nidalhafil...

14 comments:

Aidil July 2, 2009 at 5:14 PM  

first!!!

boring......huuuu

ok je..lawa je...yang penting aku nk tshirt kaler pink!!

nidalhafil July 2, 2009 at 5:40 PM  

haHAha..

klu boring btl bgtau..
ako xnk buat da..hahahahhahaa...

pink eh??
hmm...

nurlina anwar July 2, 2009 at 6:14 PM  

ok je tp ko xbley k tp sj je nk tanya, xbley k bt baby tee utk girl, tshirt tu bsr lah. :)
ps: nnt ble dh nk start amik order, rogerlh ak

Harris July 2, 2009 at 8:32 PM  

ok a tu...kot...aku nak bj yg fit2..cam gay pakai tu...a yg cam din bramboi pki tu, siap tuck in...saiz yg ni cam besar sgt a... :)

nidalhafil July 2, 2009 at 10:42 PM  

ako da jupe baby-t..so boleh la..
mmg ade..
stu lg..ako ade plan ako nk beli tshirt kualiti lain..
mcm tshirt giordano..pastu anta kt printing...
hahhaa..mantap x?? aahahah...

Damansara Development Sdn Bhd July 3, 2009 at 12:15 AM  
This comment has been removed by the author.
Damansara Development Sdn Bhd July 3, 2009 at 12:16 AM  

errr.... signboard construction ade??
nak request hahaha...


- IMRAN -

MRR2 July 3, 2009 at 1:08 AM  

.....ok2, best, bila nak start mass production..???xpayah bincang2 dah, jalan jer....huhuhu

nurlina anwar July 3, 2009 at 1:12 AM  

nidal, pastikn aidil dpt color pink tau. customize for him... wakaka... ko xyah lah nk bt kualiti sgt pun, ak bt tido je weyh tshirt MRR2 ni,hehe

nidalhafil July 3, 2009 at 1:15 AM  

ahahha..
ok2..
xde halla...
hAHHAHA..nnt pe2hal ako update kt sini..

She Alin July 3, 2009 at 3:25 AM  

i think better u make 2 choices 4 men&ladies add latest design Tshirt cutting for instant babyT fit(gurlz), fit&vintage(guyz).

design & color(black) perfect dh..
lbh tampak kurus.. lbh2 lg utk fariz de suker la.. haha..

muaks..

~aku boy~ July 4, 2009 at 7:48 PM  

nice2...
klo aku nak bleh tak? hehehe
agak2 brape harge sepasang erk?
mesti ada gambo tengkorak...hehe

nidalhafil July 5, 2009 at 2:25 AM  

haHhaa..
ako open tshirt nih...
klu sape2 nk boleh..
otometikeli join grup MRR2 nih...
hAhHAha..

Sawada July 6, 2009 at 4:50 AM  

abah... nak dua..

nak fit mcm abg harris jgk...

kalau ada ropol2 lagi bagus..

ada yg keras2 letak kat bahu tu..

ada kancing kat belakang..

lawa u... i suka...